Parke County 4-H Fair Schedule

98th Annual
PARKE COUNTY
4-H Fair Schedule
July 21-27, 2018

Wednesday, July 25, 2018
(Daily Sponsor: AHW, LLC)
8:00 a.m. to 11:00 a.m. – Receive Open Class Flowers
8:00 a.m. to 9:00 p.m. – 4-H Community Building Open
9:00 a.m. – 4-H Beef Cattle Show in Cow Palace
Noon to 3:00 p.m. – Kids 4-H Fun Day – West of REMC Pavilion
1:00 p.m. – Judge Open Class Flowers
3:00 p.m. – Color Run – Grandstand area.
3:30 p.m. – Extension Office Activity – REMC Pavilion
3:30 p.m. – Steer Entries in 4-H Livestock Auction Due
4:00 p.m. to 7:00 p.m. – BSA Veggie Car Races – REMC Pavilion
4:00 p.m. to 8:00 p.m. – Blacksmithing Demonstration
5:00 p.m. – Horse and Pony Show – Costume Class
5:30 p.m. to 8:00 p.m. – Commercial Building Open
5:30 p.m. – Mini 4-H Horse Show – Horse Arena
6:00 p.m. – 10-year 4-H Member Recognition and Presentation of Exhibit Hall Awards – Cow Palace
6:00 p.m. – 4-H Horse and Pony Show – Demonstration and Gaming
7:00 p.m. – Live Music “Chinese Jailbreak” – REMC Pavilion
8:00 p.m. – Talent Show – Cow Palace
Thursday, July 26, 2018
(Daily Sponsor:
Ceres Solutions)
8:00 a.m. to 9:00 p.m. – 4-H Community Building Open
9:00 a.m. – 4-H and FFA Livestock Master Judging Contest
10:00 a.m. – Dairy Cattle Judging (4-H And Open Class)
1:00 p.m. – Little Critters Show – Cow Palace
2:00 p.m. – Cat Show – Cow Palace
4:00 p.m. – Extension Office Activity – REMC Pavilion
4:00 p.m. to 8:00 p.m. – Blacksmithing Demonstration
5:30 p.m. to 8:00 p.m. – Commercial Building Open
6:30 p.m. – Parade (4-H Building closed during Parade), Immediately After Parade: Live music by “The Lemon Brothers” immediately to follow – REMC Pavilion
Battle of the Barns – Outdoor Arena
4-H ATV Exhibition – Grandstand area
4-H Master Showmanship Contest – Cow Palace
Friday, July 27, 2018
(Daily Sponsor:
First Financial Bank)
6:00 a.m. to noon – Release non-sale cattle, sheep, swine, goats and rabbits
8:00 a.m. to 8:00 p.m. – 4-H Community Building Open
9:00 a.m. – 4-H Llama and Alpaca Show (Animals released at the completion of the show)
1:00 p.m. – Homemakers’ Day at the Fair program – 4-H Building
5:00 p.m. – Extension Office Activity – REMC Pavilion
6:30 p.m. – 4-H Livestock Auction – Cow Palace
7:00 p.m. – P.C.Y.F. Moto Cross (practice starts at 6:00 p.m.)
7:00 p.m. – Live Music – “Bridgeton Crossroads Band” – REMC Pavilion
7:00 p.m. to 9:00 p.m. – Passenger Vehicle Extrication – West of REMC Pavilion
8:00 p.m. to 10:00 p.m. – All exhibits in 4-H Community Building are released (No Saturday Pickup)
OPEN
Community Building: Wednesday, July 25 and Thursday, July 26 – 8:00 a.m. to 9:00 p.m.; and Friday, July 27 – 8:00 a.m. to 8:00 p.m.
Commercial Building: Wednesday, July 25 and Thursday, July 26 – 5:30 p.m. to 8:00 p.m.
FOR FAIR INFORMATION
Extension Office (765) 569-3176
4-H Fair Office (765) 569-3686

Leave a Comment